Simply Clever - We love cycling - Een voorproefje van het ŠKODA Hospitality Programma: een droom die werkelijkheid wordt

Een voorproefje van het ŠKODA Hospitality Programma: een droom die werkelijkheid wordt

19/07/2022

Wielergrootheden ontmoeten, vanop de eerste rij genieten van een van ’s werelds grootste sportevenementen met een glas champagne in de hand ... Nee, het is geen droom, het is allemaal mogelijk!


Hoe ziet het ŠKODA Hospitality Programma er in detail uit? Verwacht je om te beginnen aan een echte vip-behandeling! Bij aankomst word je begroet met drankjes en hapjes terwijl onze fantastische gastheer Simon allerlei leuke weetjes over de wedstrijd opdist. En dan ... is het tijd om je helden te ontmoeten!

Geef toe: heb jij er nog nooit van gedroomd om een praatje te maken met een wielerprof en om een goede indruk te maken met je slimme wielervragen? Wie heeft dat nog nooit gedaan? Welaan, nu krijg jij de kans om deze droom werkelijkheid te laten worden. Leg alvast je lijstje met vragen klaar en oefen ze in voor de spiegel. Want straks krijg je de kans om voormalig Ronde van Frankrijk-kampioen Andy Schleck al je vragen te stellen in een live Q+A sessie.

Daarna kun je nog een gesprekje aanknopen met de vip-chauffeurs, allemaal ex-profwielrenners. En stuk voor stuk een onstuitbare bron van verhalen uit hun rennerscarrière. Wat een unieke kans om met deze insiders de auto te delen! Stel al je vragen, zij gidsen je als geen ander achter de schermen van de Tour.

De volgende dag start je met een fietstocht in de vroege ochtend. Rechtstreeks vanuit je hotel het weelderige Franse landschap in, samen met je chauffeur en de andere gasten. Alles staat voor je klaar en het tempo is gezapig en aangepast aan het fietsniveau van de groep.

En dan is het eindelijk tijd voor de koers!

Na je ontspannen fietsritje voert je chauffeur je naar de start van de etappe en naar de Hospitality ruimte, waar je de sfeer van de wedstrijd volop kan opsnuiven. Een unieke kans om eens rond te neuzen in nabijheid van de teambussen, jezelf te verwennen op ontbijthapjes en wielerhebbedingetjes. En om je helemaal onder te dompelen in de speciale sfeer die er altijd hangt bij de start van de etappe.

Net voor de renners het podium oprijden, ga je naar je vip-ŠKODA om naar KM 0 (de officiële start van de etappe) te rijden. Daar kan je de renners toejuichen als ze voorbijrijden vóór je - ja, je leest het goed - aan boord van onze vip-helikopter stapt om de wedstrijd vanuit de lucht te bekijken. Een kippenvelmoment om nooit meer te vergeten ...

Na je helikoptervlucht land je terug op Franse bodem om te genieten van een van de beste troeven die Frankrijk te bieden heeft: succulent eten! Deze keer in de vorm van een overheerlijke picknicklunch. Na jezelf tegoed te doen aan een stevige maaltijd en lekker frisse drankjes, rijd je meteen door naar de finish om de renners te zien strijden voor de dagwinst.

Vanuit de vip-ruimte champagne nippen met een exclusief uitzicht op de finishstreep… Geef toe, daar kan je al eens mee uitpakken bij je wielervrienden, niet?

Dan rest je nog maar één ding: eens terug in het hotel alle belevenissen van de dag verteren met een onvergetelijk diner, heerlijk slapen en je voorbereiden op de terugkeer naar de realiteit. Want je vrienden zullen waarschijnlijk al snel een hekel aan je krijgen omdat je niet kan ophouden met pochen over je belevenissen als vip in de Tour de France. We leven nu al met je mee…

  • Deel dit artikel
  • Deel

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Misschien vind je dit ook leuk

De strijd om de ŠKODA groene trui. “Ongelooflijk uitputtend” aldus André Greipel - Samenkomen

Het puntenklassement voor de ŠKODA groene trui in de Tour de France wordt voornamelijk beslist in de sprints. In de Tour beleven spurters hun gloriedagen tijdens de...

Meer hierover

18/08/2022
Wielersport

De auto’s die rijden in dienst van de fietsen: wat is er allemaal nodig om de Tour te doen slagen? - Samenkomen

Als je alleen maar de cijfers van dit jaar al bekijkt, zijn de Tour de France (1 tot 24 juli) en de Tour de France Femmes avec Zwift (24 tot 31 juli) op vier weken...

Meer hierover

01/08/2022
Wielersport

ŠKODA hoofdpartner van Tour de France Femmes avec ZWIFT - Samenkomen

ŠKODA is hoofdpartner van de Tour de France Femmes avec ZWIFT. Het peloton staat van 24 juli tot 31 juli acht etappes te wachten over een afstand van 1.029...

Meer hierover

27/07/2022
Wielersport

Kristallen trofee van ŠKODA voor winnaar Tour de France - Jonas Vingegaard - Samenkomen

Na meer dan 3.300 kilometer te hebben afgelegd, vierde Jonas Vingegaard van Team Jumbo Visma in Parijs zijn eindoverwinning van de 109e Tour de France.

Meer hierover

26/07/2022
Wielersport